Matlagning/Kock

matlagning och egen kock på HemQ

På HemQ.se erbjuds matlagning via kvalitetssäkrade kockar i hela Sverige.  På flera håll i landet erbjuder vi även grillkockar och catering. Tänk dig att en proffessionell kock kommer hem en dag och lagar storkok för hela veckan. Eller varför inte ta hem en kock när det är dags för fest eller en lördagsbjudning!

HemQ administrerar köpen av kocktjänsten och andra hushållstjänster och levererar en översiktlig månadsfaktura. Den 50% skattereduktionen hanteras med automatik. Vi underlättar även med egen kundtjänst och ger nöjdhetsgaranti & HemQ bonus på alla köp. Tryggare, smidigare och billigare kan det inte bli :-)

Upplägget är även perfekt för din arbetsgivare som vill erbjuda matlagning och andra hushållstjänster som förmån.


Läs mer;

 

 

  Nyhetsbrev. Tipsa en vän.  Anmäl dig (gratis)

Sök på HemQ.se

Presentkort städning | Gäller 100-tals städföretag i hela landet - Presentkort på hemstädning - vi har 100-tals anslutna professionella städföretag i hela landet via vår partner Bokahem.se. Gör ditt skräddarsydda presentkort på 1 minut!

Ge bort extra tid!

Presentkort för städning, matlagning och alla tjänster på HemQ till DUBBLA värdet!
Läs mer
HemQ certifiering - kvalitetskrav - För att bli HemQ-certifierad som tjänsteleverantör inom städning och andra hemnära tjänster behöver företaget uppfylla alla våra obligatoriska krav och även ge referenser om inte företaget redan är välkänt av HemQ eller dess systerföretag.

HemQs utvalda tjänsteleverantörer

HemQ-certifieringen innebär ett tryggt professionellt företag som värnar om långsiktiga relationer med sina kunder & anställda
Läs mer
 
HemQ
© 2009 HemQ. Webbplatsen drivs av About Time. Producerad av Mainloop och The Agents.