Privatpersoner & hushåll

Få tillbaka 50% på köp av hushållstjänster och hantverkare
– tryggt & smidigt! 

Brett utbud till bra priser!

Du får tillgång till ett brett urval av kvalitetssäkrade leverantörer med färdigförhandlade priser. Och det är inte bara städning som ger hälften tillbaka utan även tex läxläsning, hämtning & lämning av barn, trädgårdstjänster och hantverkare med hjälp av det nya ROT-avdraget.

Dessutom får du återbäring på alla dina köp!

 Läs mer om tjänsteutbudet på HemQ.se »

Tryggt med nöjdhetsgaranti

Det är tryggt och smidigt att köpa tjänster via HemQ.se. Alla tjänsteleverantörer i vårt nätverk har genmgått vår kvalitetskontroll och har ansvarsförsäkring. Har du minsta fråga eller klagomål finns alltid HemQs kundtjänst till hands. Dessutom får du vår Nöjdhetsgaranti på alla köp som innebär att du har rätt att bryta ingånget avtal med en leverantör om du är missnöjd och byta till en annan i HemQs nätverk.

Smidigt & enkelt

Via HemQ.se hanteras all administration & kundtjänst. Du får en samlad månadsfaktura av gjorda köp. Den 50%-iga skattereduktionen hanteras automatiskt.

Du får ditt eget konto för full kontroll över dina köp och utgifter, och du kan antingen själv välja leverantör eller kontakta HEMQ kundservice.

 Anställd mitt konto på HemQ hushållsnära tjänster för smarta hushåll med skatteavdrag


Ännu smidigare & billigare via jobbet!

Be chefen erbjuda hushållstjänster på jobbet - Du får volymrabatt och en smidig hantering via lönen och din arbetsgivare får mer utvilade och positiva anställda!

Läs mer om hur du får städhjälp och andra hushållstjänster via jobbet »

Kontakta oss

Hör gärna av dig till oss! » 

  Nyhetsbrev. Tipsa en vän.  Anmäl dig (gratis)

Sök på HemQ.se

Presentkort städning | Gäller 100-tals städföretag i hela landet - Presentkort på hemstädning - vi har 100-tals anslutna professionella städföretag i hela landet via vår partner Bokahem.se. Gör ditt skräddarsydda presentkort på 1 minut!

Ge bort extra tid!

Presentkort för städning, matlagning och alla tjänster på HemQ till DUBBLA värdet!
Läs mer
HemQ certifiering - kvalitetskrav - För att bli HemQ-certifierad som tjänsteleverantör inom städning och andra hemnära tjänster behöver företaget uppfylla alla våra obligatoriska krav och även ge referenser om inte företaget redan är välkänt av HemQ eller dess systerföretag.

HemQs utvalda tjänsteleverantörer

HemQ-certifieringen innebär ett tryggt professionellt företag som värnar om långsiktiga relationer med sina kunder & anställda
Läs mer
 
HemQ
© 2009 HemQ. Webbplatsen drivs av About Time. Producerad av Mainloop och The Agents.