Om HemQ

Översikt

Om Oss

HemQ ägs och drivs av HemQ AB som ingår i About Time  gruppen som är Sveriges ledande företag inom förmedling av hushållsnära tjänster. About Time har fått flera utmärkelser för kvalitativa och smidiga tjänster bland annat för en av Sveriges bästa sajter 2007 av Internetworld.

Läs mer på Om Oss »


 

Så fungerar HemQ

HemQ är en nätbaserad marknadsplats som sammanför hushåll med kvalitetssäkrade leverantörer. HemQ är optimerad för att vara ett smidigt verktyg för arbetsgivare att erbjuda hushållstjänster som löneförmån.

De anställda kan själva jämföra leverantörer som passar deras sökning. Eller genom att ta kontakt med HemQ Kundservice som sammanför leverantörer enligt önskemål. Administration och skatteavdraget hanteras automatiskt. Smidigt och enkelt för alla parter!

 

Så fungerar Hemq - hushållstjänster för smarta hushåll

Vi rekommenderar även gärna vår partner Bokahem™ där det är möjligt att boka hemnära tjänster online, tex hemstädning.


Hushållsnära tjänster

På HemQ.se får du tillgång till ett brett utbud av kvalitetssäkrade leverantörer. Utbudet består av lokala leverantörer som erbjuder hushållsnära tjänster som ger skattereduktion. Detta innebär att du bara betalar 50% av arbetskostnaden. Exempel på tjänster är städning, fönsterputsning, barnpassning, hämtning & lämning av barn, matlagning, grillning och trädgårdstjänster.

Läs mer om utbudet av hushållsnära tjänster »


HemQ i media

Tidningar och mediesajter som Dagens Nyheter rapporterar om hushållstjänster som löneförmån och skriver om HemQ samt har även intervjuat några av våra kunder.

Medierna skriver om HemQ, bruttolöneavdrag, skatteavdrag, städavdrag och skattereduktion, hushållstjänster, hushållsnära tjänster

Läs om vad medierna skriver om HemQ »


Nyheter och Press

Under Nyheter och press finns våra senaste pressmeddelanden och presskontakt »   

Översikt

  Nyhetsbrev. Tipsa en vän.  Anmäl dig (gratis)

Sök på HemQ.se

Presentkort städning | Gäller 100-tals städföretag i hela landet - Presentkort på hemstädning - vi har 100-tals anslutna professionella städföretag i hela landet via vår partner Bokahem.se. Gör ditt skräddarsydda presentkort på 1 minut!

Ge bort extra tid!

Presentkort för städning, matlagning och alla tjänster på HemQ till DUBBLA värdet!
Läs mer
HemQ certifiering - kvalitetskrav - För att bli HemQ-certifierad som tjänsteleverantör inom städning och andra hemnära tjänster behöver företaget uppfylla alla våra obligatoriska krav och även ge referenser om inte företaget redan är välkänt av HemQ eller dess systerföretag.

HemQs utvalda tjänsteleverantörer

HemQ-certifieringen innebär ett tryggt professionellt företag som värnar om långsiktiga relationer med sina kunder & anställda
Läs mer
 
HemQ
© 2009 HemQ. Webbplatsen drivs av About Time. Producerad av Mainloop och The Agents.