Om HemQ

Översikt

Om Oss

HemQ ägs och drivs av HemQ AB som ingår i About Time  gruppen som är Sveriges ledande företag inom förmedling av hushållsnära tjänster. About Time har fått flera utmärkelser för kvalitativa och smidiga tjänster bland annat för en av Sveriges bästa sajter 2007 av Internetworld.

Läs mer på Om Oss »


 

Så fungerar HemQ

HemQ är en nätbaserad marknadsplats som sammanför hushåll med kvalitetssäkrade leverantörer. HemQ är optimerad för att vara ett smidigt verktyg för arbetsgivare att erbjuda hushållstjänster som löneförmån.

De anställda kan själva jämföra leverantörer som passar deras sökning. Eller genom att ta kontakt med HemQ Kundservice som sammanför leverantörer enligt önskemål. Administration och skatteavdraget hanteras automatiskt. Smidigt och enkelt för alla parter!

 

Så fungerar Hemq - hushållstjänster för smarta hushåll

Vi rekommenderar även gärna vår partner Bokahem™ där det är möjligt att boka hemnära tjänster online, tex hemstädning.


Hushållsnära tjänster

På HemQ.se får du tillgång till ett brett utbud av kvalitetssäkrade leverantörer. Utbudet består av lokala leverantörer som erbjuder hushållsnära tjänster som ger skattereduktion. Detta innebär att du bara betalar 50% av arbetskostnaden. Exempel på tjänster är städning, fönsterputsning, barnpassning, hämtning & lämning av barn, matlagning, grillning och trädgårdstjänster.

Läs mer om utbudet av hushållsnära tjänster »


HemQ i media

Tidningar och mediesajter som Dagens Nyheter rapporterar om hushållstjänster som löneförmån och skriver om HemQ samt har även intervjuat några av våra kunder.

Medierna skriver om HemQ, bruttolöneavdrag, skatteavdrag, städavdrag och skattereduktion, hushållstjänster, hushållsnära tjänster

Läs om vad medierna skriver om HemQ »


Nyheter och Press

Under Nyheter och press finns våra senaste pressmeddelanden och presskontakt »   

Översikt

HemQ
© 2009 HemQ. Webbplatsen drivs av About Time. Producerad av Mainloop och The Agents.