Städning / Städhjälp

Städning / städhjälp på HemQ.se som förmånPå HemQ.se hittar du hemstädning och städhjälp via kvalitetssäkrade leverantörer i hela Sverige. Städföretagen är noggrannt utvalda och har alla genomgått HemQs kvalitetscertifiering. Företagen nischar sig på olika sätt genom att tex bara arbeta med miljömärkta produkter eller att alltid städa två och två. Vi hjälper dig att hitta rätt företag och person till dig!

Vanligast är att man börjar med en provstädning för att hitta rätt nivå och komma överens om antal timmar som behövs för att göra det som Ni tycker ska ingå. Man utgår alltid från en lista men anpassar det efter kundens behov, och det går alldelles utmärkt att tex bestämma att man hoppar över barnens rum en gång och istället tar ugnen. Företagen är utpräglade serviceföretag och erbjuder tjänster för att ni ska få avlastning i vardagen så var inte rädd att fråga om hjälp.

En vanlig fråga är också om man alltid får samma städare. Svaret är ja, företaget eftersträvar alltid detta och om er vanliga städare är sjuk kan ni vanligtvis välja att hoppa över städningen en gång eller få en annan person som hoppar in tillfälligt. En annan vanlig fråga är runt nyckelhantering, smidigast för alla är om ni kvitterar ut en nyckel, men det är upp till er om ni istället väljer att vara hemma när städaren kommer och går.

HemQ administrerar köpen av hemstädning och andra hushållstjänster och levererar en översiktlig månadsfaktura. Den 50% skattereduktionen hanteras med automatik. Vi underlättar även med egen kundtjänst och ger nöjdhetsgaranti och HemQ bonus på alla köp. Tryggare, smidigare och billigare kan det inte bli :-)

Upplägget är även perfekt för din arbetsgivare som vill erbjuda städhjälp och andra hushållstjänster som förmån.

Köp presentkort för städning/städjälp och andra tjänster som finns på HemQ.se >

 

 

  Nyhetsbrev. Tipsa en vän.  Anmäl dig (gratis)

Sök på HemQ.se

Presentkort städning | Gäller 100-tals städföretag i hela landet - Presentkort på hemstädning - vi har 100-tals anslutna professionella städföretag i hela landet via vår partner Bokahem.se. Gör ditt skräddarsydda presentkort på 1 minut!

Ge bort extra tid!

Presentkort för städning, matlagning och alla tjänster på HemQ till DUBBLA värdet!
Läs mer
HemQ certifiering - kvalitetskrav - För att bli HemQ-certifierad som tjänsteleverantör inom städning och andra hemnära tjänster behöver företaget uppfylla alla våra obligatoriska krav och även ge referenser om inte företaget redan är välkänt av HemQ eller dess systerföretag.

HemQs utvalda tjänsteleverantörer

HemQ-certifieringen innebär ett tryggt professionellt företag som värnar om långsiktiga relationer med sina kunder & anställda
Läs mer
 
HemQ
© 2009 HemQ. Webbplatsen drivs av About Time. Producerad av Mainloop och The Agents.