Städning / Städhjälp / Hemstädning

Städning / städhjälp på HemQ.se som förmånBokahem.se hittar du hemstädning och städhjälp via kvalitetssäkrade städföretag i hela Sverige. Sök professionella städföretag i ditt postnummer, jämför priser och boka er fönsterputsning på mindre än en minut.

Bokahem är det smartaste sättet att boka hemstädning och andra städtjänster.

Vanligast är att man börjar med en provstädning för att hitta rätt nivå och komma överens om antal timmar som behövs för att göra det som Ni tycker ska ingå. Man utgår alltid från en lista men anpassar det efter kundens behov, och det går alldelles utmärkt att tex bestämma att man hoppar över barnens rum en gång och istället tar ugnen. Företagen är utpräglade serviceföretag och erbjuder tjänster för att ni ska få avlastning i vardagen så var inte rädd att fråga om hjälp.

En vanlig fråga är också om man alltid får samma städare. Svaret är ja, företaget eftersträvar alltid detta och om er vanliga städare är sjuk kan ni vanligtvis välja att hoppa över städningen en gång eller få en annan person som hoppar in tillfälligt. En annan vanlig fråga är runt nyckelhantering, smidigast för alla är om ni kvitterar ut en nyckel, men det är upp till er om ni istället väljer att vara hemma när städaren kommer och går.


Upplägget är även perfekt för din arbetsgivare som vill erbjuda städhjälp och andra hushållstjänster som förmån.

Köp presentkort för städning/städjälp och andra tjänster som finns på HemQ.se >

 

 

HemQ
© 2009 HemQ. Webbplatsen drivs av About Time. Producerad av Mainloop och The Agents.