Om Oss

Om HemQ

HemQ.se är vilande och vi rekommenderar istället vår nya tjänst Bokahem där ni kan boka hemstädning, fönsterputsning, kontorsstädning och andra städtjänster med professionella städföretag.

-------

HemQ AB som ingår i About Time-gruppen som även driver Grannar.se, Sveriges största annonsplats för hemnära tjänster, samt affärssystemet TimeWave som innehåller hela processen från kundbokning och schemaläggning till fakturering, hantering av rot- och rutavdrag och löneunderlag, dessutom med en unik kartfunktion.

Företagen inom About Time-gruppen är marknadsledande inom utveckling av smarta IT-verktyg och tjänster för branscherna hushållstjänster, hantverkstjänster, hemtjänst och bemanning.


Mångfaldigt prisbelönt & remissinstans

För sina innovationer har företagen inom About Time gruppen mottagit flera utmärkelser. Bland annat mottog Grannar.se utmärkelsen som en av de bästa sajterna i Sverige av Internetworld. Motiveringen löd; "Anslagstavlan hos din lokala Ica-handlare i sin digitala inkarnation. Grannar.se utnyttjar webbens kraft att föra människor samman i den verkliga världen. Bra idé, bra genomfört. Tummen-mitt-i-handen möter hobbyfixaren och ljuv musik uppstår."

Konsult & remissinstans 

Vår kunskap är djup inom området hushållsnära tjänster och skatteavdraget. Vi agerar konsulter inom detta område och är även remissinstans åt Finansdepartementet och Skatteverket i relaterade frågor. 


HemQ - styrelse

Sedan år 2020 har HemQ samma styrelse som Bokahem och About Time Engines AB och består av följande ledamöter;

 • Daniel Nordström
  Affärsängel
 • Jonas Vedung
  Partner Deloitte
 • Anders Klevby Bäckman
  Marknadschef TimeWave AB
 • Göran Gustafsson
  Grundare


Grundare

Göran Gustafsson, VD HemQ AB och Grannar.se, hushållstjänsterGöran Gustafsson har en civilingenjörsexamen från LiTH och en bakgrund inom IT-branschen.

Sedan år 2004 driver Göran egna företag och har även grundat Grannar.se, Timewave och Bokahem

 


Kontakta oss

Kontaktinformation »

Om HemQ

HemQ
© 2009 HemQ. Webbplatsen drivs av About Time. Producerad av Mainloop och The Agents.