Nyheter och press

Om HemQ

Presskontakt » 

HemQ i media » 


2012-11-30

Nu kan du ge bort städning i julklapp för halva priset. Det är nu möjligt via företaget HemQ.se att ge bort tjänster som presenter, med full skattereduktion. Även jultomten är avdragsgill, men bara om han också städar, passar barnen eller lagar maten.

Nyhet –hushållstjänst som julklapp

Julstressen väcker drömmar om mera tid för familjen och egna intressen. Vad kan då vara bättre än att ge just tid i julklapp, i form av avlastning i hemmet? Med rutavdraget fördubblas dessutom värdet på julklappen.

Se www.hemq.se/jul

- Att ge bort upplevelser i form av fallskärmshopp, vinprovning och liknande har varit populärt i några år nu, men vad kan vara mer värt än att ge bort vardagsupplevelse som julklapp, säger Göran Gustafsson, VD, HemQ.se.

Topplista årets mest populära hushållstjänster

Intresset för städhjälp och andra hushållsnära tjänster ökar allt mer och skatteavdraget gör att många som tidigare köpt svart väljer vitt. HemQ.se har tagit fram statistik för januari-oktober 2012. De vanligaste tjänsterna med 50 procent skattereduktion är:

1.    Hemstädning

2.    Fönsterputsning

3.    Trädgårdstjänster

4.    Flyttstädning

5.    Barnpassning & läxläsning

6.    Matlagning, egen kock

- Storsäljaren är hemstädning men tjänster som matlagning är på frammarsch. Hushåll som börjat köpa en typ av tjänst kollar ofta vad mer som ger skattereduktion. En vanlig fråga just nu är om jultomten kan hyras för halva priset. Svaret är att det bara är möjligt om han också är exempelvis barnvakt eller kock, säger Göran Gustafsson.

För mer information kontakta Göran Gustafsson på 070-264 44 00 eller goran@hemq.se. Mer information om julklappserbjudandet, www.hemq.se/jul

 


Om HemQ.se
HemQ.se är en sajt som erbjuder ett brett nätverk av lokala kvalitetetssäkrade tjänsteleverantörer inom hemnära tjänster och som även ingår i det egna presentkortet. HemQ.se AB ägs av About Time AB och Almi Investeringsfond Stockholm AB.


Köp presentkort för städning/städjälp och andra tjänster som finns på HemQ.se >

  Nyhetsbrev. Tipsa en vän.  Anmäl dig (gratis)

Sök på HemQ.se

Presentkort städning | Gäller 100-tals städföretag i hela landet - Presentkort på hemstädning - vi har 100-tals anslutna professionella städföretag i hela landet via vår partner Bokahem.se. Gör ditt skräddarsydda presentkort på 1 minut!

Ge bort extra tid!

Presentkort för städning, matlagning och alla tjänster på HemQ till DUBBLA värdet!
Läs mer
HemQ certifiering - kvalitetskrav - För att bli HemQ-certifierad som tjänsteleverantör inom städning och andra hemnära tjänster behöver företaget uppfylla alla våra obligatoriska krav och även ge referenser om inte företaget redan är välkänt av HemQ eller dess systerföretag.

HemQs utvalda tjänsteleverantörer

HemQ-certifieringen innebär ett tryggt professionellt företag som värnar om långsiktiga relationer med sina kunder & anställda
Läs mer
 
HemQ
© 2009 HemQ. Webbplatsen drivs av About Time. Producerad av Mainloop och The Agents.