Nyheter och press

Om HemQ

Presskontakt » 

HemQ i media » 


2012-11-30

Nu kan du ge bort städning i julklapp för halva priset. Det är nu möjligt via företaget HemQ.se att ge bort tjänster som presenter, med full skattereduktion. Även jultomten är avdragsgill, men bara om han också städar, passar barnen eller lagar maten.

Nyhet –hushållstjänst som julklapp

Julstressen väcker drömmar om mera tid för familjen och egna intressen. Vad kan då vara bättre än att ge just tid i julklapp, i form av avlastning i hemmet? Med rutavdraget fördubblas dessutom värdet på julklappen.

Se www.hemq.se/jul

- Att ge bort upplevelser i form av fallskärmshopp, vinprovning och liknande har varit populärt i några år nu, men vad kan vara mer värt än att ge bort vardagsupplevelse som julklapp, säger Göran Gustafsson, VD, HemQ.se.

Topplista årets mest populära hushållstjänster

Intresset för städhjälp och andra hushållsnära tjänster ökar allt mer och skatteavdraget gör att många som tidigare köpt svart väljer vitt. HemQ.se har tagit fram statistik för januari-oktober 2012. De vanligaste tjänsterna med 50 procent skattereduktion är:

1.    Hemstädning

2.    Fönsterputsning

3.    Trädgårdstjänster

4.    Flyttstädning

5.    Barnpassning & läxläsning

6.    Matlagning, egen kock

- Storsäljaren är hemstädning men tjänster som matlagning är på frammarsch. Hushåll som börjat köpa en typ av tjänst kollar ofta vad mer som ger skattereduktion. En vanlig fråga just nu är om jultomten kan hyras för halva priset. Svaret är att det bara är möjligt om han också är exempelvis barnvakt eller kock, säger Göran Gustafsson.

För mer information kontakta Göran Gustafsson på 070-264 44 00 eller goran@hemq.se. Mer information om julklappserbjudandet, www.hemq.se/jul

 


Om HemQ.se
HemQ.se är en sajt som erbjuder ett brett nätverk av lokala kvalitetetssäkrade tjänsteleverantörer inom hemnära tjänster och som även ingår i det egna presentkortet. HemQ.se AB ägs av About Time AB och Almi Investeringsfond Stockholm AB.


Köp presentkort för städning/städjälp och andra tjänster som finns på HemQ.se >

HemQ
© 2009 HemQ. Webbplatsen drivs av About Time. Producerad av Mainloop och The Agents.