Privatpersoner & hushåll

Perfekt present - mera tid!

Vad kan vara mera uppskattat än lite hjälp därhemma, kanske en rejäl storstädning, en fönsterputsning, barnvakt eller en egen kock?

Presentkortet ger dessutom dubbla värdet till alla leverantörer på HemQ.se om mottagaren kan utnyttja rutavdraget.

Gör ditt skräddarsydda presentkort

Läs mer om våra presentkort


Hemstädning_skinande rent Skinande rent till din kära!

Tänk dig att din kära kommer hem på fredagen efter jobbet och städningen redan är avklarad inför helgen! Bättre present finns nog inte!

 


blomma traädgårdshjälp HemQ.se Trädgårdshjälp till dina föräldrar

Har du föräldrar som bor kvar i villa men inte riktigt hinner med. Ge bort gräsklippning, krattning av löv, eller varför inte plantering av nya rosor?


Kaos i behov av hemstädning
Storstädning till brorsans lya

Har du världens bästa brorsa, som är världens sämsta på att hålla iordning? Varför inte övverraska med skinande rent inför föräldrarnas nästa besök, eller kanske inför första daten!?


Julklapp presentkort syrran Lite hjälp till småbarns-syrran

Har du en syrra som ställer upp när det behövs, men inte hinner med sitt eget hem? Ge bort det hon behöver mest - lite extra tid!


Egen kock matlagning presentkort
Egen kock till morsan

Ge bort en egen kock som gör storkok för hela veckan eller gourmet-middag vid en lördagsbjudning och låt mamma luta sig tillbaka och njuta!


Gör ditt skräddarsydda presentkort

Leverantör? Läs mer om TimeWave affärssystem för städ- och rutföretag!

  Nyhetsbrev. Tipsa en vän.  Anmäl dig (gratis)

Sök på HemQ.se

Rut ger jobb och pengar tillbaka till statskassan! - För varje krona som staten investerar i rut ger det mellan 1 och 1,70 kronor tillbaka till statskassan, det är alltså en ren vinstaffär för staten. Uträkningen är utförd av HemQ.se och är baserad på de drygt 200 företagen i HemQs nätverk.

Rut ger jobb!

Företagens egna kommentarer om Rut
Läs mer
Presentkort - Perfekt present - mera tid! Vad kan vara mera uppskattat än lite hjälp därhemma, kanske en rejäl storstädning, en fönsterputsning, barnvakt eller en egen kock? Gör ditt skräddarsydda presentkort på HemQ.se

Ge bort extra tid!

Presentkort för städning, matlagning och alla tjänster på HemQ till DUBBLA värdet!
Läs mer
HemQ certifiering - kvalitetskrav - För att bli HemQ-certifierad som tjänsteleverantör inom städning och andra hemnära tjänster behöver företaget uppfylla alla våra obligatoriska krav och även ge referenser om inte företaget redan är välkänt av HemQ eller dess systerföretag.

HemQs utvalda tjänsteleverantörer

HemQ-certifieringen innebär ett tryggt professionellt företag som värnar om långsiktiga relationer med sina kunder & anställda
Läs mer
 
HemQ
© 2009 HemQ. Webbplatsen drivs av About Time. Producerad av Mainloop och The Agents.