Hushållstjänster som löneförmån/presentkort

Företag

Presentkort till personal, t.ex. som julgåva

Presentkortet har dubbelt värde tack vare rutavdraget och kan köpas i valfri valör och erbjudas era anställda som belöning eller löneförmån. Tänk på att varje timme ni ger bort i avlastning garanterat ger mycket tillbaka till ert företag i form av mindre stressad personal. (Jämför även med ert friskvårdserbjudande som ofta är bortkastade pengar.) I juletider kan ni erbjuda er personal avdragsgilla presentkort upp till 500 kr per person. (värde 1 000 kr).

Läs mer om presentkort/julklapp

Vill ni som städföretag erbjuda era kunder ert eget presentkort, skapa det på smarta presentkort.

 


 

I abonnemangsform

Era anställda köper tjänster från våra kvalitetssäkrade leverantörer. Ni får elektroniska månadsrapporter av gjorda köp som sedan dras från era anställdas lön som löneförmån i kombination med ett nettolöneavdrag.

Observera att bara halva beloppet tas upp som löneförmån vilket innebär ett erbjudande med dubbelt värde!

Loneforman_anstallda


Fördelar för dig som arbetsgivare

Förutom det uppenbara att era anställda får möjligheten till en mer balanserad vardag och givetvis uppskattar en arbetsgivare som bryr sig, är fördelarna många.

HemQ hanterar allt

Med HemQ får ni direkt tillgång till kvalitetssäkrade leverantörer. Ett nätverk som dessutom byggs ut beroende på efterfrågan.

Ni behöver inte lära er allt om hushållstjänster och Rot-avdrag. Det är vårt jobb på HemQ att hela tiden vara uppdaterade om det senaste som gäller inom branschen och vilka leverantörer som gör att bra jobb.

Ingen administration

Er personalavdelning slipper frågor och klagomål. HemQs kundtjänst hjälper era medarbetare med allt från att hitta en passande städleverantör till eventuella klagomål.

Er leverantörsreskontra och löneavdelning slipper en ny administrativ börda. Fakturaavdelningen får endast en samlad faktura per månad och löneavdelningen får elektroniska månadsrapporter av gjorda köp anpassade till det egna lönesystemet. Det kan inte bli enklare!

Flexibelt

Ni som arbetsgivare väljer själv storlek på löneförmånen som kan vara olika för olika personalgrupper och kombineras med fördel med löneavdrag om de anställda köper för mer än sin löneförmån. HemQ assisterar givetvis med erfarenhet och en smidig hantering av implementationen.


Fördelar för dina anställda

Förutom fördelen att få rut-tjänster som löneförmån är HemQs upplägg mycket uppskattat av hushållen.

Brett utbud

Genom att du erbjuder HemQ.se till dina medarbetare får de tillgång till ett kvalitetssäkrat nätverk av leverantörer med färdigförhandlade priser. Och det är inte bara städning som ger hälften tillbaka utan även tex läxläsning, hämtning & lämning av barn, trädgårdstjänster och matlagning.

Har något hushåll redan ett favoritföretag, tex en lokal fönsterputsare, finns det även möjlighet att få med dem i vårt nätverk, så snart de passerat vår kvalitetssäkringsprocess.

Bra priser och volymrabatt

Förutom att medarbetarna få en mycket smidig hantering av sina köp via löneavdrag/förmån så får de som företagskund även volymrabatt via ett återbäringssystem. Det utgår heller ingen fakturaavgift.

Nöjdhetsgaranti

Är det minsta problem är det tryggt att veta att vi har marknadens bästa ansvarsförsäkring och att HemQ kundtjänst alltid finns till hands.  Som köpare har man då dessutom rätt att byta leverantör oavsett ingångna avtalsvillkor.


Intresseanmälan

Kontakta oss om ni vill veta mer om Rut-tjänster som löneförmån eller diskutera ett upplägg utifrån ert företags behov. (Anmälan är ej bindande på något sätt.)

Intresseanmälan löneförmån »

 

HemQ
© 2009 HemQ. Webbplatsen drivs av About Time. Producerad av Mainloop och The Agents.