Hushållsnära tjänster och pris på HemQ.se

Tjänster och pris

Sedan år 2020 samarbetar vi med Bokahem och använder oss av de städföretag och andra tjänsteföretag som är anslutna där. Via Bokahem.se kan ni boka städning online med nykundsrabatt »

På HemQ.se hittar du leverantörer som erbjuder allt från Städning till Trädgårdsarbete. För de flesta tjänsterna får du 50% tillbaka av arbetskostnaden via rutavdrag. Förutom dessa tjänster erbjuder många leverantörer angränsande tjänster tex kemtvätt i samband med städning, eller catering i samband med matlagning.

Hushållstjänster, hushållsnära tjänster utbud på HemQ, städning, barnvakt, fönsterputsning, grillkock etc

 Kategori Tjänster
Pris från *
(efter rutavdrag)
Barnpassning Barnpassning, Hämtning/Lämning, Läxläsning

 250 kr/timme (125kr)

Städning Diskning, Flyttstädning, Garagestädning, Hemstädning, Klädreparationer, Mattvård, Skoputsning, Storstädning, Strykning, Tvättning

400 kr/timme
(200 kr)

Trädgårdstjänster Gräsklippning, Klippning av buskar/häckar, Krattning, Ogräsrensning, Plantering, Sandning och saltning, Snöskottning, Stubbfräsning, Trädbeskärning 400 kr/timme
(200 kr)
Fönsterputsning Fönsterputsning  500kr/timme
(250 kr)
Matlagning Catering, Grillning, Matlagning, Serveringshjälp  500 kr/timme
(250 kr)        

* Priserna för tjänsterna varierar beroende på tjänst och val av leverantör och ort i Sverige. De angivna priserna ovan är gällande lägsta priser från leverantörer i Stockholmsområdet. 

Vad kostar hemstädning?

Pris för hemstädning, tex pris städning villa eller pris städning lägenhet hittar du på Bokahem.se

 

Läs mer om vilka hushållstjänster som ger skattereduktion »

Lokala kvalitetssäkrade leverantörer 

På HemQ.se får du tillgång till ett brett utbud av leverantörer för hushållsnära tjänster nära dig. Alla våra leverantörer uppfyller våra kvaliteskrav . Flera av dessa nischar sig genom att tex vara väldigt miljömedvetna, att städningen utförs av två personer eller genom att erbjuda läxläsning i samband med barnpassning.

Vårt utbud av tjänster och leverantörer växer kontinuerligt med efterfrågan. Har du redan en favorit går det bra att rekommendera den för oss så ansluter vi leverantören om den uppfyller våra kvalitetskrav. 

Som medlem på HemQ.se får du direkt i en sökning leverantörer som är verksamma på din adress och du kan enkelt välja utifrån pris, närhet, branschmedlemskap, miljöcertifieringar och omdömen.

Vill du ha hjälp är det bara att kontakta HemQ kundtjänst! 

Sedan år 2020 samarbetar vi med Bokahem och använder oss av de städföretag och andra tjänsteföretag som är anslutna där. Via Bokahem.se kan ni boka städning online med nykundsrabatt »

HemQ
© 2009 HemQ. Webbplatsen drivs av About Time. Producerad av Mainloop och The Agents.