Städavdrag lockar företag

Om HemQ

städavdrag, hushållsnära tjänster som löneförmån, skatteavdrag, skattreduktion, dagens nyheter, HemQ

Dagens Nyheter, 2008-03-18;

"...Under våren har en del arbetsgivare upptäckt att de kan erbjuda sin personal skattesubventionerad städning i hemmet utan att det kostar dem något extra. Normalt sett får företaget betala mer i sociala avgifter och göra större pensionsinbetalningar om den anställde får hushållstjänster som en löneförmån...Nu finns en möjlighet att slippa detta. Det gör att företaget undgår extrakostnaderna och den anställde slipper vänta på skatteåterbäringen.

Bolaget HemQ.se, tar hand om administrationen av bidraget och bokar serviceleverantörer.
- Många hushåll kommer att få glädje av detta när det väl blir känt, säger Göran Gustafsson, vd för HemQ.se. "

Läs hela artikeln om möjligheten med hushållstjänster via bruttolöneavdrag »

  Nyhetsbrev. Tipsa en vän.  Anmäl dig (gratis)

Sök på HemQ.se

Rut ger jobb och pengar tillbaka till statskassan! - För varje krona som staten investerar i rut ger det mellan 1 och 1,70 kronor tillbaka till statskassan, det är alltså en ren vinstaffär för staten. Uträkningen är utförd av HemQ.se och är baserad på de drygt 200 företagen i HemQs nätverk.

Rut ger jobb!

Företagens egna kommentarer om Rut
Läs mer
Presentkort - Perfekt present - mera tid! Vad kan vara mera uppskattat än lite hjälp därhemma, kanske en rejäl storstädning, en fönsterputsning, barnvakt eller en egen kock? Gör ditt skräddarsydda presentkort på HemQ.se

Ge bort extra tid!

Presentkort för städning, matlagning och alla tjänster på HemQ till DUBBLA värdet!
Läs mer
HemQ certifiering - kvalitetskrav - För att bli HemQ-certifierad som tjänsteleverantör inom städning och andra hemnära tjänster behöver företaget uppfylla alla våra obligatoriska krav och även ge referenser om inte företaget redan är välkänt av HemQ eller dess systerföretag.

HemQs utvalda tjänsteleverantörer

HemQ-certifieringen innebär ett tryggt professionellt företag som värnar om långsiktiga relationer med sina kunder & anställda
Läs mer
 
HemQ
© 2009 HemQ. Webbplatsen drivs av About Time. Producerad av Mainloop och The Agents.