Kostnadsneutrala tjänster

Om HemQ

Cleannet.se, 2008-03-19  

"Den nya skatteavdraget för hushållstjänster ger möjlighet för arbetsgivare att på kostnadsneutral bas erbjuda sina medarbetare köpa hushållsnära tjänster. Skatteavdraget kan i praktiken fås direkt. Genom ett bruttolöneavdrag kvittas förmånsskatten mot skattereduktionen och den anställde slipper ligga ute med pengarna i ett år. Till skillnad mot löneförmån är denna lösning utan kostnad för arbetsgivaren och därmed lättillgänglig för fyra miljoner anställda i Sverige.

HemQ är en ny tjänst som tar fasta på den nya utvecklingen och som består av ett kvalitetssäkrat nätverk av leverantörer och som underlättar administrationen för arbetsgivare som vill erbjuda hushållsnära tjänster till sina medarbetare.

–Sedan vi startade HemQ.se är det många företag jag har pratat med som vill erbjuda sina medarbetare hushållsnära tjänster men utan kostnad för arbetsgivaren. I samband med detta upptäckte vi då en öppning i den nya lagen som ger den anställde skattereduktionen direkt utan administration och där dessutom lösningen är kostnadsneutral för arbetsgivaren, säger Göran Gustafsson VD, HemQ.se"

Läs hela artikeln om kostnadsneutrala hushållstjänster »

  Nyhetsbrev. Tipsa en vän.  Anmäl dig (gratis)

Sök på HemQ.se

Rut ger jobb och pengar tillbaka till statskassan! - För varje krona som staten investerar i rut ger det mellan 1 och 1,70 kronor tillbaka till statskassan, det är alltså en ren vinstaffär för staten. Uträkningen är utförd av HemQ.se och är baserad på de drygt 200 företagen i HemQs nätverk.

Rut ger jobb!

Företagens egna kommentarer om Rut
Läs mer
Presentkort - Perfekt present - mera tid! Vad kan vara mera uppskattat än lite hjälp därhemma, kanske en rejäl storstädning, en fönsterputsning, barnvakt eller en egen kock? Gör ditt skräddarsydda presentkort på HemQ.se

Ge bort extra tid!

Presentkort för städning, matlagning och alla tjänster på HemQ till DUBBLA värdet!
Läs mer
HemQ certifiering - kvalitetskrav - För att bli HemQ-certifierad som tjänsteleverantör inom städning och andra hemnära tjänster behöver företaget uppfylla alla våra obligatoriska krav och även ge referenser om inte företaget redan är välkänt av HemQ eller dess systerföretag.

HemQs utvalda tjänsteleverantörer

HemQ-certifieringen innebär ett tryggt professionellt företag som värnar om långsiktiga relationer med sina kunder & anställda
Läs mer
 
HemQ
© 2009 HemQ. Webbplatsen drivs av About Time. Producerad av Mainloop och The Agents.