Hushållshjälp genom jobbet

Om HemQ

Artikel om städning och hushållstjänster på KTH

campi, 2009-02-27

Städning, barnpassning, matlagning eller en egen grillkock. Från och med 1 mars erbjuder KTH sina anställda förmedlingar av hushållsnära tjänster via företaget HemQ.

Vid årsskiftet lades KTHs korttidsdaghem Quottis ner. Men ända sedan det stod klart att Quottis måste stängas har personalavdelningen letat efter någon form av ersättning berättar personalchefen Annica Fröberg.

– Korttidsdaghemmet underlättade för de som var föräldralediga att hålla kontakten med KTH under barnledigheten. Det var uppskattat och vi vill gärna kunna erbjuda något liknande även i fortsättningen.

Därför har KTH nu slutit ett avtal med företaget HemQ om förmedling av hushållsnära tjänster. Nu handlar det alltså inte bara om barnpassning utan om allt från städning till trädgårdstjänster. Ja, till och med att engagera en grillkock till barbecue-partyt kan räknas som en hushållsnära tjänst så länge festen hålls i den egna trädgården.

Läs hela artikeln om städning och hushållstjänster på KTH »

  Nyhetsbrev. Tipsa en vän.  Anmäl dig (gratis)

Sök på HemQ.se

Rut ger jobb och pengar tillbaka till statskassan! - För varje krona som staten investerar i rut ger det mellan 1 och 1,70 kronor tillbaka till statskassan, det är alltså en ren vinstaffär för staten. Uträkningen är utförd av HemQ.se och är baserad på de drygt 200 företagen i HemQs nätverk.

Rut ger jobb!

Företagens egna kommentarer om Rut
Läs mer
Presentkort - Perfekt present - mera tid! Vad kan vara mera uppskattat än lite hjälp därhemma, kanske en rejäl storstädning, en fönsterputsning, barnvakt eller en egen kock? Gör ditt skräddarsydda presentkort på HemQ.se

Ge bort extra tid!

Presentkort för städning, matlagning och alla tjänster på HemQ till DUBBLA värdet!
Läs mer
HemQ certifiering - kvalitetskrav - För att bli HemQ-certifierad som tjänsteleverantör inom städning och andra hemnära tjänster behöver företaget uppfylla alla våra obligatoriska krav och även ge referenser om inte företaget redan är välkänt av HemQ eller dess systerföretag.

HemQs utvalda tjänsteleverantörer

HemQ-certifieringen innebär ett tryggt professionellt företag som värnar om långsiktiga relationer med sina kunder & anställda
Läs mer
 
HemQ
© 2009 HemQ. Webbplatsen drivs av About Time. Producerad av Mainloop och The Agents.