Vanliga frågor om presentkort!

Support

Hur lång gilltighetstid har ett presentkort från HemQ?

Svar: Ett presentkort från HemQ har en gilltighetstid på 1 år. Förfallodatum anges på presentkortet. Efter förfallodatum kan presentkortet ej utnytjas och ej heller återinlösas. Uppgifter om presentkortet kan även fås via vår kundtjänst.

Kan presentkortet lösas in hos vilken leverantör som helst?

Svar: Nej, leverantören måst vara ansluten till HemQs nätverk av kavlitetssäkrade och certifierade leverantörer. Skall du ge bort ett presentkort så kontroller gärna först att vi har en ansluten leverantör i det område presentkortet skall inlösas.

Vi kan medge att även leverantör utanför HemQ löser in presentkort. Leverantören måste då först kontakta oss för att godkänna de villkor som gäller mellan leverantören och HemQ. Notera att vi inte tar ansvar för att leverantören är seriös aveende utförda tjänster, kundrelationer och personalvillkor. Ej heller innebär detta att leverantören automatiskt tillör vårt nätverk (för detta krävs en särskild certifieringsprocess).

Hur löser jag in ett presentkort?

Svar: Varje presentkort har ett unikt id-nummer. Detta nummer skall meddelas leverantören och i och med detta är allt klart.

Kan jag överlåta ett presentkort?

Svar: Ja, presentkortet är inte personligt utan kan fritt överlåtas.

Jag har fått ett presentkort, kan jag lösa in det mot pengar hos HemQ?

Svar: Nej, presentkort återinlöses ej. Dock faller köpet under lagen om distans- och hemförsäljning. Sålunda medges 14 dagars ångerrätt på köp av presentkort som köpts via HemQ.se. Detta under förutsättning att presentkortet helt eller till del redan inte har utnyttjats.

Om något händer när jag erhåller en tjänst via HemQ, t.ex. om något går sönder vid städning, kan jag då kräva HemQ på ersättning?

Svar: Nej, leverantören är ensam och till fullo ansvarig för tjänsternas utförande och bär allt ansvar för dessa. Dock, med HemQ kan du känna dig trygg i vetskapen att alla våra leverantörer är seriösa med ett långsiktiga kundrelationer i fokus.

Hur kontrollerar ni att era leverantörer är seriösa?

Till skillnad mot mågna andra tjänster arbetar vi med ett inte fullt så stort utbud av leverantörer. Vårt fokus ligger på serösa leverantörer som arbetar långsiktigt avseende sina kundrelationer och personal. Självfallet kontrollerar vi ett flertal punkter såsom gilltiga försäkrning, kollektivavtal m.m. Vår viktigaste kontroll sker dock genom vår nära relation till våra leverantörer. Om en leverantör inte håller måttet kommer detta snabbt till vår kännedom och leverantören utesluts då.

Om du har fler frågor kring presentkort eller annat är du varmt välkommen att kontakta oss via e-post eller ringa oss på 08 - 650 27 00.

 

Tillbaka till presentkortsidan »


 

 

 

Support

  Nyhetsbrev. Tipsa en vän.  Anmäl dig (gratis)

Sök på HemQ.se

Rut ger jobb och pengar tillbaka till statskassan! - För varje krona som staten investerar i rut ger det mellan 1 och 1,70 kronor tillbaka till statskassan, det är alltså en ren vinstaffär för staten. Uträkningen är utförd av HemQ.se och är baserad på de drygt 200 företagen i HemQs nätverk.

Rut ger jobb!

Företagens egna kommentarer om Rut
Läs mer
Presentkort - Perfekt present - mera tid! Vad kan vara mera uppskattat än lite hjälp därhemma, kanske en rejäl storstädning, en fönsterputsning, barnvakt eller en egen kock? Gör ditt skräddarsydda presentkort på HemQ.se

Ge bort extra tid!

Presentkort för städning, matlagning och alla tjänster på HemQ till DUBBLA värdet!
Läs mer
HemQ certifiering - kvalitetskrav - För att bli HemQ-certifierad som tjänsteleverantör inom städning och andra hemnära tjänster behöver företaget uppfylla alla våra obligatoriska krav och även ge referenser om inte företaget redan är välkänt av HemQ eller dess systerföretag.

HemQs utvalda tjänsteleverantörer

HemQ-certifieringen innebär ett tryggt professionellt företag som värnar om långsiktiga relationer med sina kunder & anställda
Läs mer
 
HemQ
© 2009 HemQ. Webbplatsen drivs av About Time. Producerad av Mainloop och The Agents.