Enkäter i städ- och rutbranschen

HUS-avdrag

HemQ genomför enkäter som visar hur rut-branschen (hushållsnära tjänster) går framåt och gör analyser och återkopplar till branschen.

 


Vi gör löpande enkäter och undersökningar som visar på branschens frammarsch, inte bara vad gäller företag och personal utan även inom områdena kvalitetet, kundservice och effektivitet.

Läs mera >

 


HUS-avdrag

  1. 2011-03-05 Rutbranschen 2011
  2. 2010-05-09 Rut ger jobb
  3. 2010-05-09 Rut uträkning
  4. 2010-05-09 Bakgrund till rutavdraget

  Nyhetsbrev. Tipsa en vän.  Anmäl dig (gratis)

Sök på HemQ.se

Rut ger jobb och pengar tillbaka till statskassan! - För varje krona som staten investerar i rut ger det mellan 1 och 1,70 kronor tillbaka till statskassan, det är alltså en ren vinstaffär för staten. Uträkningen är utförd av HemQ.se och är baserad på de drygt 200 företagen i HemQs nätverk.

Rut ger jobb!

Företagens egna kommentarer om Rut
Läs mer
Presentkort - Perfekt present - mera tid! Vad kan vara mera uppskattat än lite hjälp därhemma, kanske en rejäl storstädning, en fönsterputsning, barnvakt eller en egen kock? Gör ditt skräddarsydda presentkort på HemQ.se

Ge bort extra tid!

Presentkort för städning, matlagning och alla tjänster på HemQ till DUBBLA värdet!
Läs mer
HemQ certifiering - kvalitetskrav - För att bli HemQ-certifierad som tjänsteleverantör inom städning och andra hemnära tjänster behöver företaget uppfylla alla våra obligatoriska krav och även ge referenser om inte företaget redan är välkänt av HemQ eller dess systerföretag.

HemQs utvalda tjänsteleverantörer

HemQ-certifieringen innebär ett tryggt professionellt företag som värnar om långsiktiga relationer med sina kunder & anställda
Läs mer
 
HemQ
© 2009 HemQ. Webbplatsen drivs av About Time. Producerad av Mainloop och The Agents.