Timbank - för optimalt likviditetsflöde

Leverantör

Timbank

För de städföretag som fokuserar på privatsstädning med Rut-avdrag är timbankshantering en allt vanligare faktureringsmetod.Med timbanksfakturering menas att kunden faktureras ett fast belopp varje månad, även om kunden erhållit mer, eller mindre städ än ursprungligen tänkt. Avvikelserna hanteras genom att över- eller underskott samlas i en timbank. Med timbank erhålls ett mer lättprognosticerat likviditetsflöde och medger även en smidigare hantering av avbokningar och tilläggsbokningar vad det gäller abonnemangskunder.

Automatiserad process

I TimeWave skapas timbankstjänster som tilldelas ett värde i såväl kronor som timmar. I och med detta kan man sedan till en fast pris fakturera sina abonnemangskunder även om de tar ut lite mer, eller mindre, tid i form av tjänster. Ev. avvikelse från det normala hanteras helt automatiskt via kundens timbank.

Läs mer om TimeWave och timbank här »

 

  Nyhetsbrev. Tipsa en vän.  Anmäl dig (gratis)

Sök på HemQ.se

Rut ger jobb och pengar tillbaka till statskassan! - För varje krona som staten investerar i rut ger det mellan 1 och 1,70 kronor tillbaka till statskassan, det är alltså en ren vinstaffär för staten. Uträkningen är utförd av HemQ.se och är baserad på de drygt 200 företagen i HemQs nätverk.

Rut ger jobb!

Företagens egna kommentarer om Rut
Läs mer
Presentkort - Perfekt present - mera tid! Vad kan vara mera uppskattat än lite hjälp därhemma, kanske en rejäl storstädning, en fönsterputsning, barnvakt eller en egen kock? Gör ditt skräddarsydda presentkort på HemQ.se

Ge bort extra tid!

Presentkort för städning, matlagning och alla tjänster på HemQ till DUBBLA värdet!
Läs mer
HemQ certifiering - kvalitetskrav - För att bli HemQ-certifierad som tjänsteleverantör inom städning och andra hemnära tjänster behöver företaget uppfylla alla våra obligatoriska krav och även ge referenser om inte företaget redan är välkänt av HemQ eller dess systerföretag.

HemQs utvalda tjänsteleverantörer

HemQ-certifieringen innebär ett tryggt professionellt företag som värnar om långsiktiga relationer med sina kunder & anställda
Läs mer
 
HemQ
© 2009 HemQ. Webbplatsen drivs av About Time. Producerad av Mainloop och The Agents.