Ge städhjälp/städning till er personal med rutavdrag

Privat

Present/julklapp med rutavdrag tex städning/städhjälp till personal/anställda

Ge städhjälp/städning till er personal med rutavdrag

Som julgåva godkänner Skatteverk presentkort på max 450 kronor för rut- och rotavdrag.
– Det innebär i praktiken att du kan köpa till exempel en städtjänst för 900 kronor, betala med ditt presentkort och resten är skattereduktion, säger Pia Blank Thörnroos på Skatteverket.

För beställningar av fler än ett presentkort, skicka beställning till info@hemq.se med antal, belopp, fakturaadress och kontaktperson så skräddarsyr vi ett presentkort just för er personal, utan extra kostnad. Du kan även kontakta oss på 08-650 27 00.

 

Gör ditt skräddarsydda presentkort

 

 

 

  Nyhetsbrev. Tipsa en vän.  Anmäl dig (gratis)

Sök på HemQ.se

Rut ger jobb och pengar tillbaka till statskassan! - För varje krona som staten investerar i rut ger det mellan 1 och 1,70 kronor tillbaka till statskassan, det är alltså en ren vinstaffär för staten. Uträkningen är utförd av HemQ.se och är baserad på de drygt 200 företagen i HemQs nätverk.

Rut ger jobb!

Företagens egna kommentarer om Rut
Läs mer
Presentkort - Perfekt present - mera tid! Vad kan vara mera uppskattat än lite hjälp därhemma, kanske en rejäl storstädning, en fönsterputsning, barnvakt eller en egen kock? Gör ditt skräddarsydda presentkort på HemQ.se

Ge bort extra tid!

Presentkort för städning, matlagning och alla tjänster på HemQ till DUBBLA värdet!
Läs mer
HemQ certifiering - kvalitetskrav - För att bli HemQ-certifierad som tjänsteleverantör inom städning och andra hemnära tjänster behöver företaget uppfylla alla våra obligatoriska krav och även ge referenser om inte företaget redan är välkänt av HemQ eller dess systerföretag.

HemQs utvalda tjänsteleverantörer

HemQ-certifieringen innebär ett tryggt professionellt företag som värnar om långsiktiga relationer med sina kunder & anställda
Läs mer
 
HemQ
© 2009 HemQ. Webbplatsen drivs av About Time. Producerad av Mainloop och The Agents.