Hushållsnära tjänster och pris på HemQ.se

Tjänster och pris

På HemQ.se hittar du leverantörer som erbjuder allt från Städning till Trädgårdsarbete. För de flesta tjänsterna får du 50% tillbaka av arbetskostnaden via skattereduktion. Förutom dessa tjänster erbjuder många leverantörer angränsande tjänster tex kemtvätt i samband med städning, eller catering i samband med matlagning.

Hushållstjänster, hushållsnära tjänster utbud på HemQ, städning, barnvakt, fönsterputsning, grillkock etc

 Kategori Tjänster
Pris från *
(efter skattereduktion)
Barnpassning Barnpassning, Hämtning/Lämning, Läxläsning

 200 kr/timme (100kr)

Städning Diskning, Flyttstädning, Garagestädning, Hemstädning, Klädreparationer, Mattvård, Skoputsning, Storstädning, Strykning, Tvättning

250 kr/timme
(125 kr)

Trädgårdstjänster Gräsklippning, Klippning av buskar/häckar, Krattning, Ogräsrensning, Plantering, Sandning och saltning, Snöskottning, Stubbfräsning, Trädbeskärning 250 kr/timme
(125 kr)
Fönsterputsning Fönsterputsning  250 kr/timme
(125 kr)
Matlagning Catering, Grillning, Matlagning, Serveringshjälp  300 kr/timme
(150 kr)        

* Priserna för tjänsterna varierar beroende på tjänst och val av leverantör och ort i Sverige. De angivna priserna ovan är gällande lägsta priser från leverantörer i Stockholmsområdet. 

Läs mer om vilka hushållstjänster som ger skattereduktion »

Lokala kvalitetssäkrade leverantörer 

På HemQ.se får du tillgång till ett brett utbud av leverantörer för hushållsnära tjänster nära dig. Alla våra leverantörer uppfyller våra kvaliteskrav . Flera av dessa nischar sig genom att tex vara väldigt miljömedvetna, att städningen utförs av två personer eller genom att erbjuda läxläsning i samband med barnpassning.

Vårt utbud av tjänster och leverantörer växer kontinuerligt med efterfrågan. Har du redan en favorit går det bra att rekommendera den för oss så ansluter vi leverantören om den uppfyller våra kvalitetskrav. 

Som medlem på HemQ.se får du direkt i en sökning leverantörer som är verksamma på din adress och du kan enkelt välja utifrån pris, närhet, branschmedlemskap, miljöcertifieringar och omdömen.

Vill du ha hjälp är det bara att kontaka HemQ kundtjänst! 

  Nyhetsbrev. Tipsa en vän.  Anmäl dig (gratis)

Sök på HemQ.se

Rut ger jobb och pengar tillbaka till statskassan! - För varje krona som staten investerar i rut ger det mellan 1 och 1,70 kronor tillbaka till statskassan, det är alltså en ren vinstaffär för staten. Uträkningen är utförd av HemQ.se och är baserad på de drygt 200 företagen i HemQs nätverk.

Rut ger jobb!

Företagens egna kommentarer om Rut
Läs mer
Presentkort - Perfekt present - mera tid! Vad kan vara mera uppskattat än lite hjälp därhemma, kanske en rejäl storstädning, en fönsterputsning, barnvakt eller en egen kock? Gör ditt skräddarsydda presentkort på HemQ.se

Ge bort extra tid!

Presentkort för städning, matlagning och alla tjänster på HemQ till DUBBLA värdet!
Läs mer
HemQ certifiering - kvalitetskrav - För att bli HemQ-certifierad som tjänsteleverantör inom städning och andra hemnära tjänster behöver företaget uppfylla alla våra obligatoriska krav och även ge referenser om inte företaget redan är välkänt av HemQ eller dess systerföretag.

HemQs utvalda tjänsteleverantörer

HemQ-certifieringen innebär ett tryggt professionellt företag som värnar om långsiktiga relationer med sina kunder & anställda
Läs mer
 
HemQ
© 2009 HemQ. Webbplatsen drivs av About Time. Producerad av Mainloop och The Agents.