Presentkort med rutavdrag

Privat

Presentkort hemstädning/städhjälp med rutavdrag. Skräddarsy ditt egna presentkort online!

Skatteverket har nyligen (okt-12) tagit beslutet att godkänna möjligheten att ge bort hushållsnära tjänster, tex städning med rutavdrag. Det innebär att alla HemQs leverantörer nu är möjliga att ge bort via ett presentkort. Och vi har gjort det mycket enkelt att skräddarsy sitt eget direkt på webben.

Ge bort en hemstädning till din man, fru, syrra, brorsa eller någon annan som kan behöva lite extra tid. Kanske du själv ska skriva det på önskelistan :-)

Gör ditt skräddarsydda presentkort

 

 

  Nyhetsbrev. Tipsa en vän.  Anmäl dig (gratis)

Sök på HemQ.se

Rut ger jobb och pengar tillbaka till statskassan! - För varje krona som staten investerar i rut ger det mellan 1 och 1,70 kronor tillbaka till statskassan, det är alltså en ren vinstaffär för staten. Uträkningen är utförd av HemQ.se och är baserad på de drygt 200 företagen i HemQs nätverk.

Rut ger jobb!

Företagens egna kommentarer om Rut
Läs mer
Presentkort - Perfekt present - mera tid! Vad kan vara mera uppskattat än lite hjälp därhemma, kanske en rejäl storstädning, en fönsterputsning, barnvakt eller en egen kock? Gör ditt skräddarsydda presentkort på HemQ.se

Ge bort extra tid!

Presentkort för städning, matlagning och alla tjänster på HemQ till DUBBLA värdet!
Läs mer
HemQ certifiering - kvalitetskrav - För att bli HemQ-certifierad som tjänsteleverantör inom städning och andra hemnära tjänster behöver företaget uppfylla alla våra obligatoriska krav och även ge referenser om inte företaget redan är välkänt av HemQ eller dess systerföretag.

HemQs utvalda tjänsteleverantörer

HemQ-certifieringen innebär ett tryggt professionellt företag som värnar om långsiktiga relationer med sina kunder & anställda
Läs mer
 
HemQ
© 2009 HemQ. Webbplatsen drivs av About Time. Producerad av Mainloop och The Agents.