Presentkort / julstädning

Privat

Julen må vara prylarnas högtid men minst lika uppskattat – om inte mer – är att ge någon du tycker om det lilla extra i form av en hushållsnära tjänst som förgyller vardagen. Vi vågar påstå att det är årets bästa julklapp! Både roligare att ge och att få, och dessutom förmånligt för båda parter eftersom värdet av gåvan blir dubbelt tack vare Rut-avdraget.

Vad sägs om att ge din man eller fru en julstädning, föräldrarna snöskottning hela vintern eller bästa vännen en middag hemma tillagad av en professionell kock? Andra tjänster som innefattas av Rut-avdraget är till exempel barnpassning, fönsterpustning och trädgårdsskötsel.

Hos oss på HemQ kan du köpa presentkort med hushållsnära tjänster att ge bort i julklapp eller som gåva. Om mottagaren kan utnyttja Rut-avdraget* blir värdet av tjänsten det dubbla: köper du ett presentkort för 500 kr motsvarar det tjänster till ett värde av 1000 kr för mottagaren.

Klicka på länken nedan för att skapa ditt skräddarsydda presentkort direkt här på sajten och skriv ut det hemma så är julklappen klar på några minuter!

* Maxbelopp per person/år är 50 000 kr.

Gör ditt skräddarsydda presentkort

 

 

 

  Nyhetsbrev. Tipsa en vän.  Anmäl dig (gratis)

Sök på HemQ.se

Rut ger jobb och pengar tillbaka till statskassan! - För varje krona som staten investerar i rut ger det mellan 1 och 1,70 kronor tillbaka till statskassan, det är alltså en ren vinstaffär för staten. Uträkningen är utförd av HemQ.se och är baserad på de drygt 200 företagen i HemQs nätverk.

Rut ger jobb!

Företagens egna kommentarer om Rut
Läs mer
Presentkort - Perfekt present - mera tid! Vad kan vara mera uppskattat än lite hjälp därhemma, kanske en rejäl storstädning, en fönsterputsning, barnvakt eller en egen kock? Gör ditt skräddarsydda presentkort på HemQ.se

Ge bort extra tid!

Presentkort för städning, matlagning och alla tjänster på HemQ till DUBBLA värdet!
Läs mer
HemQ certifiering - kvalitetskrav - För att bli HemQ-certifierad som tjänsteleverantör inom städning och andra hemnära tjänster behöver företaget uppfylla alla våra obligatoriska krav och även ge referenser om inte företaget redan är välkänt av HemQ eller dess systerföretag.

HemQs utvalda tjänsteleverantörer

HemQ-certifieringen innebär ett tryggt professionellt företag som värnar om långsiktiga relationer med sina kunder & anställda
Läs mer
 
HemQ
© 2009 HemQ. Webbplatsen drivs av About Time. Producerad av Mainloop och The Agents.