Referenser

Företag

Namn: Linnéa Ageno
Ålder: 31 år
Yrke: Ekonomiansvarig
Arbetsplats: Jajja Communications
Ort: Stockholm

"Min arbetsgivare har varit ansluten till HemQ i några år så vi anställda är vana vid att köpa tjänster via HemQ.se, jag tycker att det fungerar bra. Själv köper jag hemstädning 3 timmar/vecka och är jättenöjd med det. Jag får mer tid att umgås med mina barn på helgerna istället för att städa. Som ensamstående med tre barn hade det nästan varit omöjligt annars. Fast jag tror inte att jag hade köpt Rut-tjänster om det inte vore avdragsgillt, då hade det blivit för dyrt för mig."


Kunder

Några av de arbetsgivare som är med i HemQ är:

 


Intresseanmälan

Kontakta oss om ni vill veta mer om Rut-tjänster som löneförmån eller diskutera ett upplägg utifrån ert företags behov. (Anmälan är ej bindande på något sätt.)

Intresseanmälan löneförmån »

 

 

 

  Nyhetsbrev. Tipsa en vän.  Anmäl dig (gratis)

Sök på HemQ.se

Rut ger jobb och pengar tillbaka till statskassan! - För varje krona som staten investerar i rut ger det mellan 1 och 1,70 kronor tillbaka till statskassan, det är alltså en ren vinstaffär för staten. Uträkningen är utförd av HemQ.se och är baserad på de drygt 200 företagen i HemQs nätverk.

Rut ger jobb!

Företagens egna kommentarer om Rut
Läs mer
Presentkort - Perfekt present - mera tid! Vad kan vara mera uppskattat än lite hjälp därhemma, kanske en rejäl storstädning, en fönsterputsning, barnvakt eller en egen kock? Gör ditt skräddarsydda presentkort på HemQ.se

Ge bort extra tid!

Presentkort för städning, matlagning och alla tjänster på HemQ till DUBBLA värdet!
Läs mer
HemQ certifiering - kvalitetskrav - För att bli HemQ-certifierad som tjänsteleverantör inom städning och andra hemnära tjänster behöver företaget uppfylla alla våra obligatoriska krav och även ge referenser om inte företaget redan är välkänt av HemQ eller dess systerföretag.

HemQs utvalda tjänsteleverantörer

HemQ-certifieringen innebär ett tryggt professionellt företag som värnar om långsiktiga relationer med sina kunder & anställda
Läs mer
 
HemQ
© 2009 HemQ. Webbplatsen drivs av About Time. Producerad av Mainloop och The Agents.