HemQ:s kvalitetsarbete

Företag

Våra kvalitetsbegrepp

HemQ-certifiering

Alla tjänsteleverantörer som är med i HemQ:s nätverk genomgår en kvalitetskontroll som bland annat innebär krav på ansvarsförsäkring, säker nyckelhantering och goda anställningsvillkor.

Läs mer om HemQ:s kvalitetskrav >>

 

Nöjdhetsgaranti

För att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda med sitt val av tjänsteleverantör via HemQ har vi även en Nöjdhetsgaranti. Det innebär att en kund kan byta leverantör vid missnöje även om ett avtal med uppsägningstid har tecknats. Skulle en konflikt uppstå kan vi agera mellanhand.

 

HemQ-kassan

För varje köp som görs i HemQ får kunden återbäring i form av en bonussumma som registreras i HemQ-kassan på kundens egen sida. Intjänad summa dras sedan automatiskt från nästa köp som görs.

 


Maria_HemQ

Med fokus på kundernas behov

"Vi ställer krav på våra leverantörer både när det gäller den praktiska som den känslomässiga tryggheten. Leverantörerna skall uppfylla våra kvalitetskrav med exempelvis ansvarsförsäkring och god nyckelhantering men även ha förståelse för och underlätta i processen att låta en främmande person ta hand om ens hem eller barn."

 

Maria Miderberg, kvalitetsansvarig HemQKundtjänst

Vår kundtjänst finns tillgänglig för personlig service och support via telefon (kontorstid) och via mail. Kontakta oss gärna >>

  Nyhetsbrev. Tipsa en vän.  Anmäl dig (gratis)

Sök på HemQ.se

Rut ger jobb och pengar tillbaka till statskassan! - För varje krona som staten investerar i rut ger det mellan 1 och 1,70 kronor tillbaka till statskassan, det är alltså en ren vinstaffär för staten. Uträkningen är utförd av HemQ.se och är baserad på de drygt 200 företagen i HemQs nätverk.

Rut ger jobb!

Företagens egna kommentarer om Rut
Läs mer
Presentkort - Perfekt present - mera tid! Vad kan vara mera uppskattat än lite hjälp därhemma, kanske en rejäl storstädning, en fönsterputsning, barnvakt eller en egen kock? Gör ditt skräddarsydda presentkort på HemQ.se

Ge bort extra tid!

Presentkort för städning, matlagning och alla tjänster på HemQ till DUBBLA värdet!
Läs mer
HemQ certifiering - kvalitetskrav - För att bli HemQ-certifierad som tjänsteleverantör inom städning och andra hemnära tjänster behöver företaget uppfylla alla våra obligatoriska krav och även ge referenser om inte företaget redan är välkänt av HemQ eller dess systerföretag.

HemQs utvalda tjänsteleverantörer

HemQ-certifieringen innebär ett tryggt professionellt företag som värnar om långsiktiga relationer med sina kunder & anställda
Läs mer
 
HemQ
© 2009 HemQ. Webbplatsen drivs av About Time. Producerad av Mainloop och The Agents.